Tetszenek a kanzashi ékszerek, alkotások és szívesen foglalkoznál az elkészítésükkel?
Ezt az online kurzust úgy terveztem meg, hogy bárki képes legyen elkészíteni a saját kanzashi ékszereit!

Tehát ez az online workshop neked szól, erre van szükséged,

  • ha szeretnéd az alapoktól megtanulni ezt a technikát;
  • ha nincs lehetőséged offline foglalkozásra eljutni;
  • ha csak kényelmesebb vagy, és szeretnéd otthon, a saját eszközeiddel, a saját környezetedben megtanulni a technikákat, fortélyokat;
  • ha többszöri próbálkozásra sem sikerülnek a szirmok a YouTube videók alapján;
  • ha érdekes, különleges mintákat szeretnél megtanulni készíteni;
  • ha “csak úgy” érdekel a kanzashi ékszerek készítése;

akkor ez az oldal neked szól!

Lépésről lépésre mutatom meg a tanfolyamok alkalmával, hogyan készítsd el a választott szirmot vagy mintát. Megmutatom és elmagyarázom a videóban az apróbb trükköket, buktatókat, amelyeket a több mint 100 óra offline oktatás tapasztalatából gyűjtöttem ebben a témában.

Várlak szeretettel a videók alkalmával!
Örömteli alkotást kívánok!
Adrienn

Kánya Adrienn a magyar Kanzashi

Kánya Adrienn vagyok, kézműves, a japán kanzashi szalagtechnika magyarországi művelője és folyamatos továbbfejlesztője.

Egyedileg, kézzel, nagyon precíz és aprólékos munkával állítom össze a szalagékszereket és a kanzashi technológiával készült egyéb díszeket, saját fejlesztésű minták alapján.

A hagyományos kanzashik közül a tsumami (cumami) kanzashi irányvonalat képviselem, annak is egy sajátosan egyedi ágát, melyet ötvözök a legmodernebb nyugati kézműves hagyományokkal.

Ékszereim szatén szalagból készülnek, annak is a keményített fajtájából, mely tartósabb és kevésbé foszlik. A szatén szalagokon kívül Swarovski köveket is használunk.

A workshop-jaim ára tartalmazza az elkészített díszek valamennyi alapanyag költségét.

Ha otthon is szeretnél még díszeket készíteni, lehetőséget biztosítok Neked arra is, hogy az otthoni kézműveskedéshez szükséges eszközöket a workshop-on megvásárolhasd.

Mások mondják

“Imádom, nagy becsben tartom, egyenlőre csak alkalmakra veszem fel. Bár van több és külön ékszertartóm gyűrűknek, fülbevalóknak, karkötőknek, láncoknak, de a Te szettedet egyben és külön ékszerdobozban tartom. Aki látta rajtam, nem hagyta szó nélkül, milyen szépek és mindig elmondom, hogy Te készítetted nekem, személyre szabva.”

Takács Tünde Dirah

“Köszönöm Adrienn Kánya-nek, akivel a karácsonyi nyeremény riportja kapcsán találkoztunk online, és csodás ékszereket mutatott be.
Mára ajándékba kaptam tőle ezt, olyan amiről álmodtam, elmeséltem neki mit szeretek és ő megvalósította.
Ez az igazi kreatív munka, amikor nem csak azt adod bele ami a tiéd, hanem a másik igényét, kedvét, örömét….”

Vitális- Csizmadia Viktória

Online Kanzashi workshop videó megrendelése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Erre az e-mail címre kérem a Kanzashi.hu hírleveleit és eDM-jeit (nem kötelező)

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@kanzashi.hu). A szerződést a regisztrációs adatok kitöltésével, valamint a fizetési információk beállításával és a Megrendelem gombra való kattintással a  Kánya Adrienn e.v.-vel kötöd (2049 Diósd, Muskátli köz 3. Nyilvántartási szám: 26058091). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Ingyenes útmutató
Most INGYEN letöltheted a
"Modern tsumami kanzashi dísz
(kanzashi hegyes szirom)"
készítésének részletes útmutatóját.
A letöltéshez kérlek add meg az adataidat és máris küldjük neked az exkluzív minta letöltési linkjét. A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra Kánya Adrienn e.v. hasznos tanulmányokat, videókat, tartalmakat és eDM-et küldjön.
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
Köszönöm!
Sikeresen feliratkoztál